Palvelumme

Tarjoamme kuntotutkimuksia, väritystutkimuksia, erityiskohteiden asbesti- ja haitta-einekartoituksia, rakenne- ja arkkitehtisuunnittelua sekä rakennuttamista, valvontaa ja laadunvalvontakokeita kokonaisuuksina tai erillisinä toimeksiantoina tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Kuntotutkimukset

Kuntotutkimusten toiminta-alueemme on koko Suomi. Teemme kuntotutkimuksiet omalla kalustollamme BY 42:n ohjeistuksen mukaan. Omassa betonilaboratoriossamme Tampereella teemme silmämääräisen tarkastelun, karbonatisoitumismittaukset, kloridianalyysin, huokosanalyysit (suojahuokossuhde määritellään tyhjökyllästysmenetelmällä) sekä näytteiden pakkashalkeilun selvitykseen liittyvät vetokokeet. Betoninäytteiden ohuthieistä teetämme mikroskooppitarkastelut Betonialan Ohuthiekeskus FCM Oy:ssä jossa yrityksemme on yksi perustajaosakkaista.

Väritystutkimukset

Tarjoamme rakennuskonservaattorin väritystutkimuksen johon sisätyvät kenttätutkimukset ja tutkimusraportti. Arvorakennuksen väritystutkimuksen näytteenotto on mahdollista suorittaa samanaikaisesti julkisivun kuntotutkimuksen kanssa tutkimuskalustoa hyödyntäen.

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset

Pystymme tarjoamaan konservaattori / haitta-aineasiantuntijan tekemän asbesti- ja haitta-ainekartoituksen, mikä soveltuu erityisesti suojelukohteiden tutkimiseen.

Suunnittelu

Suunnittelun tilaajalle pystymme tarjoamaan sekä rakennesuunnittelua että arkkitehti- ja rakennesuunnittelun käsittävän suunnittelupaketin hankkeen alusta urakan loppuun asti. Toimintaperiaatteemme sopii erityisesti korjausrakentamiseen, jossa suunnittelua ja valvontaa helpottaa se, että suunnittelijat ovat tutustuneet kohteeseen jo kuntotutkimusvaiheessa.

Laadunvalvonta

Korjausrakentamiseen liittyvää laadunvalvontaa teemme ulosvetolaitteilla, terästen peitepaksuusmittareilla ja kosteusmittareilla. Laadunvalvontakokeista annamme suunnittelusta riippumattomat tarjoukset. Kaikki ulosvetolaitteemme kalibroidaan ja tarkastetaan säännöllisesti Tampereen yliopiston Rakennetun ympäristön tiedekunnan laboratoriossa. Tarjoamme asiakkaillemme myös lämpökuvaukseen ja ilmatiiviysmittauksiin perustuvaa laadunvalvontaa omalla laitteistollamme. Kokeiden tekijät ovat suorittaneet alan henkilösertifikaattiin oikeuttavan koulutuksen.

Rakennustyön valvonta

Tarjoamme asiakkaallemme rakennuttamispalvelut hankesuunnittelusta ja kaupallisten asiakirjojen laadinnasta urakkakilpailun järjestämiseen, urakkaneuvotteluihin ja urakkasopimusten laatimiseen. Rakennustyön aikana tarjoamme ammattitaitoista rakennustyön valvontaa hankkeen luovutukseen ja takuutarkistuksiin asti.